Artikuj interesantë

 • Si transmetohet papillomavirusi i njeriut? Të gjithë duhet ta dinë përgjigjen e kësaj pyetjeje në mënyrë që të mbrohen nga infeksioni i mundshëm. Në fund të fundit, ky virus është shumë, shumë i përhapur.
  14 Maj 2022
 • Ju mund të shpëtoni nga papillomat në shtëpi me ndihmën e bimëve, preparateve farmaceutike, vajrave esenciale dhe mjeteve të tjera. Disa nga metodat janë pa dhimbje, të tjerat jo.
  23 Prill 2022
 • HPV (human papillomavirus): çfarë është, pse shfaqet, si manifestohet tek gratë dhe burrat. Çfarë analizash duhen bërë dhe si të trajtohen.
  23 Prill 2022
 • Foto e papillomës në lëkurë, shkaqet kryesore të shfaqjes, llojet e neoplazmave dhe metodat e trajtimit.
  23 Prill 2022
 • Lythat e shputës rriten për shkak të virusit të papillomës njerëzore ose HPV. A janë të rrezikshëm? Shkaqet e shfaqjes së lythat në këmbë. Metodat e trajtimit.
  24 Korrik 2021
 • Metodat moderne të heqjes së papillomave dhe përshkrimi i tyre. Heqja kirurgjikale, lazer dhe radio valë. Cryodestruction dhe electrocoagulation. Metodat në shtëpi.
  22 Maj 2021
 • Lythat - pse shfaqen dhe cilat janë ato? Si transmetohen ato? Si të shpëtoj nga lythat? Diagnostifikimi, trajtimi, heqja e lythat.
  29 Prill 2021
 • Si të trajtohet papilloma njerëzore, vaksinimi, ilaçet, nëse është e nevojshme të hiqni papillomat në trupin e njeriut, cilat metoda të përdoren, pse virusi është i rrezikshëm, lexoni në detaje në artikull.
  29 Prill 2021
 • Nën ndikimin e virusit të papillomës, neoplazmat beninje shfaqen në trupin e njeriut, të ngjashme në dukje me lythat ose nishanet e mëdha. Këto rritje mund të mos shkaktojnë ndonjë shqetësim tek një person, duke qenë vetëm një defekt i vogël kozmetik.
  29 Prill 2021