Erlind Memaj Autor i artikujve

autor:
Erlind Memaj
Publikuar nga:
2 Artikuj

Artikujt e autorit

  • A është e mundur të hiqni lythat me celandine? Mjete efektive për lythat bazuar në celandine me udhëzime për përdorim. Kundërindikimet për përdorim lokal të bimës.
    17 Gusht 2022
  • Ju mund të shpëtoni nga papillomat në shtëpi me ndihmën e bimëve, preparateve farmaceutike, vajrave esenciale dhe mjeteve të tjera. Disa nga metodat janë pa dhimbje, të tjerat jo.
    23 Prill 2022