Ardit Autor i artikujve

autor:
Ardit
Publikuar nga:
2 Artikuj

Artikujt e autorit

  • Metodat moderne të heqjes së papillomave dhe përshkrimi i tyre. Heqja kirurgjikale, lazer dhe radio valë. Cryodestruction dhe electrocoagulation. Metodat në shtëpi.
    22 Maj 2021
  • Nën ndikimin e virusit të papillomës, neoplazmat beninje shfaqen në trupin e njeriut, të ngjashme në dukje me lythat ose nishanet e mëdha. Këto rritje mund të mos shkaktojnë ndonjë shqetësim tek një person, duke qenë vetëm një defekt i vogël kozmetik.
    29 Prill 2021