Arben Autor i artikujve

autor:
Arben
Publikuar nga:
2 Artikuj

Artikujt e autorit

  • Lythat e shputës rriten për shkak të virusit të papillomës njerëzore ose HPV. A janë të rrezikshëm? Shkaqet e shfaqjes së lythat në këmbë. Metodat e trajtimit.
    24 Korrik 2021
  • Lythat - pse shfaqen dhe cilat janë ato? Si transmetohen ato? Si të shpëtoj nga lythat? Diagnostifikimi, trajtimi, heqja e lythat.
    29 Prill 2021