Udhëzime për përdorim Skincell Advanced

Udhëzime për përdorim Skincell Advanced

Udhëzime për përdorimin korrekt të Skincell Advanced

Serumi Skincell Advanced është një korrigjues inovativ për nishanet dhe lythat, i cili ka fituar besimin e shumë njerëzve në Shqipëri. Skincell Advanced është një serum i gjithë natyral me një strukturë shumë të lehtë dhe jo të yndyrshme. Shtë një formulë e shpejtë-aktive me të gjithë përbërësit që ju nevojiten në një shishe pikuese të pastër që është thjesht e mrekullueshme.

Ky serum aventuresk vjen në formë të lëngshme dhe vjen në një shishe qelqi me një pipetë aplikuese sipër. Pajisja ofron një aplikim të kualifikuar dhe të përballueshëm në zonat e prekura. Kjo formulë e pasuruar, kur aplikohet në mënyrë të përsëritur, ju jep lëkurë pa njolla në asnjë kohë. Si të përdorni mjetin në mënyrë të saktë nuk do të ngrejë ndonjë pyetje të veçantë. Easyshtë e lehtë të ndiqni këto udhëzime për aplikimin:

Lani zonën e synuar me sapun ose larje të fytyrës që ju përshtatet, pije mirë. Pastaj aplikoni një sasi të vogël të Serumit Skincell Advanced në zonat e prekura. Lëreni të veprojë për disa minuta. Pastaj masazhojeni atë bujarisht derisa të absorbohet plotësisht në lëkurën tuaj.
Udhëzime për përdorim Skincell Advanced
Hapi 1
Hapi 2 Tani lëreni serumin të qëndrojë në lëkurën tuaj për 8 orë. Lëkura juaj do të jetë pak e përflakur, por kjo është normale. Formohet një kore në zonat e prekura, e cila menjëherë bie natyrshëm, duke e lënë lëkurën tuaj të patëmetë.

Bestshtë më mirë ta përdorni natën dhe para gjumit, sepse atëherë përbërësit aktivë të Skincell Advanced marrin 6-7 orë. Kjo është kohë e mjaftueshme që përbërësit e nevojshëm të depërtojnë në rrënjën e njollës dhe të paralajmërojnë sistemin imunitar që qelizat e bardha të gjakut po hyjnë në zonë. Ky reagim mbrojtës i trupit do të fillojë procesin e heqjes, si dhe procesin e shërimit.

Pas një inflacioni të vogël në këtë zonë, do të merrni një zgjebe. Mos e zgjidhni ose gërvishtni zgjeben. Në vend të kësaj, jepi një pushim. Në fund, përbërësit Skincell Advanced dehidrojnë një nishan ose një lëkurë, duke bërë që ajo të thahet dhe të bie vetë.

Indikacionet për përdorim Skincell Advanced

Indikacionet kryesore për përdorimin e serumit:

  • Nishan të errët.
  • Nishanet e lehta.
  • Lythat e vegjël.
  • Lythat e mëdha.
  • Shenjat e lëkurës.

Nëse vëreni një nga këto shenja, nuk duhet të vononi dhe të filloni trajtimin tani.

Kundërindikimet për përdorimin e Skincell Advanced

Para se të përdorni një produkt ose ta blini atë nga një dyqan fizik ose në internet, duhet të jeni gjithmonë të informuar mirë për produktin që po blini. Kjo vlen për ushqimin, ilaçet, shtesat ushqyese dhe madje edhe elektronikën.

Bazuar në atë që dihet rreth serumit Skincell Advanced, ka arsye për të besuar se serumi nuk ka efekte anësore.

Serumi Skincell Advanced është testuar në të gjitha llojet e lëkurës dhe nuk ka treguar efekte anësore të lëkurës pas përdorimit. Dhe padyshim Skincell Advanced është mënyra më e sigurt për të hequr nishanet dhe shenjat e lëkurës dhe shenjat e tjera ose papastërtitë nga lëkura juaj.

Por nëse keni ndonjë gjendje të veçantë dhe specifike të lëkurës, duhet të konsultoheni me dermatologun tuaj përpara se të përdorni suplementin.